Lekse- og studiehjelp for alle.

SnapMentor tilbyr en plattform for on-demand studie- og leksehjelp, hvor studenter via PC eller mobil kan be om hjelp, og umiddelbart få hjelp over chat av en kvalifisert faglig mentor. Plattformen er utviklet for skoler og utdanningsinstitusjoner, hvor skolene kan benytte egne studentveiledere.

Dere kjenner elevene og har den faglige kompetansen

Vår plattform bidrar til å forbedre studiehverdagen til alle parter

  • Studenter får kvalifisert og tilrettelagt hjelp raskere og mer tilgjengelig
  • Mentorer får en brukervennlig plattform for effektiv håndtering av henvendelser
  • Faglærer får bedre innsikt i hva studentene lurer på og hva mentorer hjelper med
  • Administrasjon får enklere tilgang på timelister og analyser av tidsbruk

Nysgjerrig? Ikke nøl med å ta kontakt for å lære mer.

Johan Fallrø

Johan Fallrø

Strategy & Business Development

johan@snapmentor.no

Jens Aarre Seip

Jens Aarre Seip

CEO & Founder

jens.seip@snapmentor.no

Våre Kunder

BI Handelshøyskole

Handelshøyskolen BI er organisert som en stiftelse og er akkreditert som vitenskapelig høyskole. BI har hoved-campus i Nydalen i Oslo, og har regionale studiesteder i Bergen, Trondheim og Stavanger. BI har idag 18.728 studenter med over 800 ansatte. SnapMentor bidrar med leksehjelp og mentor veiledning i endel rekke matematiske fag.

KOLON Privatiskskole

KOLON er et nytt konsept som tilbyr alle muligheter - den komplette løsningen for deg som ønsker å ta opp fag fra videregående skole. De hjelper deg å legge et studieløp som passer for deg og dine karriereønsker. Deres personlige lærere tilrettelegger undervisningen til ditt nivå og dine ambisjoner og tilbyr én-til-én undervisning både på dagtid og kveldstid. SnapMentor bidrar til å hjelpe studentene deres med forståelse og innføring av matematiske fag.

PVS - Pedagogisk VikarSentral

Pedagogisk VikarSentral AS er et norsk, kvalitetsbevisst bemanningsbyrå som har skole og barnehage som sitt fokusområde. PVS fokuserer på å skaffe kompetent arbeidskraft med relevant utdanning og erfaring til kunder som har behov for vikarer ved kortere eller lengre sykdomsfravær. Målet er å finne riktig vikar til oppdraget, og forsøker alltid å møte de ulike kundenes individuelle behov og det er dette SnapMentor bidrar til å oppretteholde.

Våre Partnere